About us

Home    |    About

Suntem gata sa rezolvam orice problema a instalatiilor sanitare 24/24.

Echipa Instalator Autorizat Brasov are peste 10 ani vechime in rezolvarea tuturor problemelor care tin de instalatiile sanitare, sistemele de incalzire sau instalatiile electrice. Instalatorii nostri sunt calificati si lucreaza respectand ultimele tendinte in materie de siguranta si securitate. De asemenea folosim doar materiale de cea mai buna calitate. Scopul nostru principal este sa multumim fiecare client.

Cristi Nica

Fondator & Manager

semnatura instalator autorizat brasov

Peste 10 ani
vechime si experienta

Instalator Autorizat Brasov activeaza in acest domeniu al remedierii problemelor instalatiilor sanitare de peste 10 ani.

VALORILE NOASTRE:

1500+

Proiecte terminate cu succes

1800+

Clienti multumiti

10+

Ani de experienta

10

Instalatori autorizati

Serviciul lor a fost foarte profesionist și rapid...cu siguranță un număr de telefon pe care să îl păstrăm înagenda pentru viitoarele probleme. Mi-au reparat cuptorul, aragazul, chiuveta din bucătărie și au instalat corect mașina de spălat în mai puțin de o oră! Vă mulțumim pentru serviciul excelent!
Catalina T
O echipă deosebită! Mi-au instalat o centrala termică nouă, după ce instalatorii cu care colaborasem înainte, timp de 15 ani, mi-au tocat nervii și banii. Sunt deosebit de mulțumit și îi recomand cu toată căldura. Daca vreți să aveți parte de prețuri accesibile, seriozitate, servicii de calitate și centrale termice fiabile, apelați cu toată încrederea la ei. Vă mulțumesc încă o dată!
Mero
Recomand cu toata increderea. Am sunat de dimineata pentru niste scurgeri infundate, si o ora mai tarziu deja problema a fost rezolvata. Va multumim pentru promptitudine si profesionalism.
Ioana Geisler

Plumber

Instalator autorizat Brasov va ajuta sa va remediati orice defectiune a sistemului sanitar. De asemenea putem remedia majoritatea problemelor comune dintr-o locuinta.

Meniu

Acasa
Despre noi
Servicii
Contact

Adresa

Str. Galaxiei nr. 27,
Sanpetru, Brasov

 

 

Program

Luni – Vineri: 7:00 – 22:00

Sambata –  Duminica: doar URGENTE